دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

سارقی که گوشواره‌های ۷۰۰ هزار دلاری را بلعید آنقدر در بیمارستان ماند تا آن را دفع کرد!

پلیس اورلاندو در آمریکا دو سری گوشواره با ارزشی مجموعا برابر با ۷۶۹،۵۰۰ دلار را بازیابی کرد. این امر پس از آن روی داد که یک سارق آنها را دو هفته پیش بلعیده بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۲۷۴۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، جایتان گیلدر ۳۲ ساله گوشواره‌های الماس برند تیفانی را در ۲۶ فوریه یعنی روزی که پلیس او را دستگیر شد، قورت داده بود.

او در این مدت در یک بیمارستان در اورلاندو تحت مراقبت کارآگاهان قرار داشت تا اینکه گوشواره‌ها از بدن او دفع شدند.

او با اتهام سرقت از نوع درجه اول رو به رو است.

شرکت تیفانی مسیولیت تمیز کردن گوشواره‌ها را عهده گرفت و انجام داد./ عصر ایران 

کلمات کلیدی: سارق گوشواره
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار